Andre siger om os...

Vi har holdt mikrofonen frem - og bedt firmaer, kandidater og vikarer sige deres ærlige mening om os.


Lønningsbogholder - Skødstrup

"Da jeg søgte nye udfordringer inden for mit speciale, havde jeg af omveje fået Jobhouse anbefalet af èn, som selv havde fået et nyt udfordrende job igennem Jobhouse.
Jeg tog kontakt til Jobhouse, hvor jeg hurtigt kom til en samtale. Samtalen forløb meget professionelt og i en afslappet atmosfære.
Inden for kort tid, havde Jobhouse et tilbud om fastansættelse hos et større firma i Århus området. Jobbet passer lige til min jobprofil, og jeg er faldet godt til i mit nye ansættelsesforhold.
Har man lyst til nye udfordringer, er det bestemt en alternativ måde at få et nyt job på".
 

Sekretær (vikar) - Skanderborg

"Da jeg besluttede mig for at blive vikar, shoppede jeg rundt mellem de forskellige bureauer for at finde de bedste betingelser, og ingen kunne matche Jobhouse. Her føler jeg mig ikke som et nummer i rækken, - nærmere som et medlem af familien. Medarbejderne hos Jobhouse sørger for de bedste vilkår for både mig og min midlertidige arbejdsgiver, og intet er overladt til tilfældighederne. Selvom jeg nu er kommet videre i mit arbejdsliv, bliver jeg stående i Jobhouse's vikarbank..... "just in case"!"
 

Administrationschef - Ingeniørvirksomhed

"Vi har været og er stadig meget tilfredse med samarbejdet med JobHouse.
Vi vurderer firmaet som værende troværdige, samarbejdsvillige, hurtige og informerende.
Medarbejderne forsøger at finde de bedste løsninger/medarbejdere til os som kunder, også selv om tidshorisonten er minimal".

Få råd og sparring

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu