Andre jobsøgende siger...

Vi har holdt mikrofonen frem – og både bedt kandidater til faste job og vikarer til tidsbegrænsede stillinger sige deres ærlige mening om os.

Jeg fik første gang kendskab til Jobhouse gennem internettet, da jeg for nogle år siden søgte andet job. Jeg blev efterfølgende hurtigt kaldt til møder hos dem.

Hos JobHouse oplevede jeg, en professionel og seriøs rekrutterings-proces.

Mange vikarbureauer siger, at det rigtige match mellem virksomhed og vikar er det vigtigste for dem, men JobHouse mener det.

Det har været en spændende, positiv og udfordrende proces du og JobHouse har ført mig igennem!

Da jeg søgte nye udfordringer inden for mit speciale, havde jeg af omveje fået JobHouse anbefalet af én, som selv havde fået et nyt udfordrende job igennem JobHouse.

Jeg blev desværre fyret fra mit job, og måtte derfor ud og lede efter nyt. Jeg så en annonce på Jobnet hvor Jobhouse søgte en regnskabschef for et firma i Viby J. Det første jeg bemærkede var, hvor godt stillingsannoncen var skrevet.

På Jobhouse’ hjemmeside står der: Tænk ikke på Jobhouse som et firma. Tænk i stedet på to engagerede mennesker…

Få råd og sparring

Seneste stillinger

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

 • Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

  Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 • Bogholdere til vikariater

  Vi søger kvalificerede vikarer inden for regnskab og bogholderi til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse. Lige nu har vi stor efterspørgsel på bogholdere, der ønsker et deltidsjob.

  Vi har også stor efterspørgsel på debitorbogholdere med kendskab til AX- og/eller NAV-platformen.

Thrane.nu