Andre jobsøgende siger...

Vi har holdt mikrofonen frem – og både bedt kandidater til faste job og vikarer til tidsbegrænsede stillinger sige deres ærlige mening om os.

Jeg fik første gang kendskab til Jobhouse gennem internettet, da jeg for nogle år siden søgte andet job. Jeg blev efterfølgende hurtigt kaldt til møder hos dem.

Hos JobHouse oplevede jeg, en professionel og seriøs rekrutterings-proces.

Mange vikarbureauer siger, at det rigtige match mellem virksomhed og vikar er det vigtigste for dem, men JobHouse mener det.

Det har været en spændende, positiv og udfordrende proces du og JobHouse har ført mig igennem!

Da jeg søgte nye udfordringer inden for mit speciale, havde jeg af omveje fået JobHouse anbefalet af én, som selv havde fået et nyt udfordrende job igennem JobHouse.

Jeg blev desværre fyret fra mit job, og måtte derfor ud og lede efter nyt. Jeg så en annonce på Jobnet hvor Jobhouse søgte en regnskabschef for et firma i Viby J. Det første jeg bemærkede var, hvor godt stillingsannoncen var skrevet.

På Jobhouse’ hjemmeside står der: Tænk ikke på Jobhouse som et firma. Tænk i stedet på to engagerede mennesker…

Vi vælger stærke samarbejdspartnere

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu