Økonomichef - Aarhus N

"Det har været en spændende, positiv og udfordrende proces du og JobHouse har ført mig igennem! Det har været meget lærerigt og der er selvfølgelig masser af stof til eftertanke udfra din feebback og testen. Jeg synes at du og JobHouse er meget professionelle og arbejder meget kvalitetsbevidst og hurtigt - absolut en fornøjelse at have været en del af dette ! Jeg glæder mig nu til min nye tilværelse som økonomichef og ser frem til vores fortsatte samarbejde! Jeg vil gerne takke dig og JobHouse for den meget varme og behagelige måde I har været på igennem hele processen."

Udvikling og arbejdsglæde er to sider af samme sag

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu