Regnskabschef - Viby J

"Jeg blev desværre fyret fra mit job, og måtte derfor ud og lede efter nyt. Jeg så en annonce på Jobnet hvor Jobhouse søgte en regnskabschef for et firma i Viby J. Det første jeg bemærkede var, hvor godt stillingsannoncen var skrevet. Arbejdsopgaverne var udførligt nævnt - store som små - hvilket er af stor betydning for mig. (Hvorfor bruge hinandens tid på at søge et job, som så viser sig ikke at leve op det forventede) Jeg søgte jobbet. Efter nogle dage blev jeg ringet op af Jobhouse der havde nogle uddybende spørgsmål. Kort tid herefter blev jeg kaldt til samtale. Forløbet herefter undrede jeg mig dog meget over i starten, da jeg ikke på noget tidspunkt havde prøvet et forløb, hvor der først skulle laves en personlighedstest og herefter 4 andre tests omkring kompetencer. Først tænkte jeg - slap af, det er jo ikke en direktørstilling det drejer sig om. Men jeg fandt hurtig ud af, hvor godt et redsskab det er og at det er en meget professionel måde at finde frem til det rigtige match mellem ansøger og virksomhed. Ligeledes er den feedback man får på alle tests meget professionel og ikke mindst interessant. Alle indledende samtaler mellem Jobhouse og mig som ansøger, foregik på en meget afslappet måde og det var klart at mærke at Jobhouse virkelig havde sat sig ind i det arbejde man søgte samt den virksomhed der søgte. Alle spørgsmål kunne besvares, og jeg gik derfra med alle de oplysninger og informationer jeg havde brug for, for at tage stilling til om jeg stadig var interesseret i jobbet. Ved samtalerne hos virksomheden deltog Jobhouse også - som medspiller. En meget positiv oplevelse da jeg igen fik konstateret hvor professionelt de arbejder. Jobhouse var helt klar over hvem jeg var, hvor mine svage og stærke sider var og hvad mine ønsker og forventninger til et kommende arbejde var For at sige det kort: Jobhouse arbejder helt igennem professionelt og ved hvad og hvem de har med at gøre, og samtidig formår de at gøre forløbet afslappende. Jeg har kun rosende ord at sige om Jobhouse, og kan kun på det varmeste anbefale at søge arbejde gennem dem. Jeg fik jobbet og er 100% sikker på, at mit kommende arbejdssted er det perfekte sted for mig, det perfekte match. Jobhouse gør stor ære i at sætte den rette medarbejder sammen med den rette virksomhed. Igen fordi Jobhouse arbejder meget professionelt gennem hele forløbet. Skulle jeg komme i den uheldige situation, at jeg engang i fremtiden igen skal søge job, ja så er der ingen tvivl - Jobhouse er de første jeg kontakter".

 

Vi sikrer dig et godt match

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu