Salgs- og kundeservicemedarbejder - Viby J

På Jobhouse’ hjemmeside står der: Tænk ikke på Jobhouse som et firma. Tænk i stedet på to engagerede mennesker… Og det er præcis, hvad jeg mødte, og hvad man kan forvente. Mit møde med Jobhouse har udelukkende været en positiv oplevelse. Jeg føler mig set, mødt og anerkendt. Jeg var velinformeret under hele forløbet, og tingene blev fulgt til dørs. Jobhouse har en grundig, professionel og menneskelig tilgang til rekruttering. Jeg oplevede en oprigtig interesse i at opnå den bedste løsning for mig som kandidat, og jeg var godt klædt på til at møde virksomheden, som nu er min kommende arbejdsgiver. Jeg var så heldig, at jeg blev anbefalet Jobhouse, og jeg vil give de bedste anbefalinger videre!

 

Vi viser dig tillid

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu