Salgs- og kundeservicemedarbejder - Viby J

På Jobhouse’ hjemmeside står der: Tænk ikke på Jobhouse som et firma. Tænk i stedet på to engagerede mennesker… Og det er præcis, hvad jeg mødte, og hvad man kan forvente. Mit møde med Jobhouse har udelukkende været en positiv oplevelse. Jeg føler mig set, mødt og anerkendt. Jeg var velinformeret under hele forløbet, og tingene blev fulgt til dørs. Jobhouse har en grundig, professionel og menneskelig tilgang til rekruttering. Jeg oplevede en oprigtig interesse i at opnå den bedste løsning for mig som kandidat, og jeg var godt klædt på til at møde virksomheden, som nu er min kommende arbejdsgiver. Jeg var så heldig, at jeg blev anbefalet Jobhouse, og jeg vil give de bedste anbefalinger videre!

 

Vi vælger stærke samarbejdspartnere

Seneste stillinger

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

 • Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

  Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 • Bogholdere til vikariater

  Vi søger kvalificerede vikarer inden for regnskab og bogholderi til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse. Lige nu har vi stor efterspørgsel på bogholdere, der ønsker et deltidsjob.

  Vi har også stor efterspørgsel på debitorbogholdere med kendskab til AX- og/eller NAV-platformen.

Thrane.nu