Teamkoordinator – Aarhus N

”Jeg fik første gang kendskab til Jobhouse gennem internettet, da jeg for nogle år siden søgte andet job. Jeg blev efterfølgende hurtigt kaldt til møder hos dem. De var virkelig utrolig venlige, imødekommende, og det hele foregik i en total afslappet atmosfære, så man blev slet ikke nervøs. Man fornemmede med det samme, at de havde styr på tingene – var seriøse og virkelig professionelle.

 

For godt et halvt år siden blev jeg ringet op af Jobhouse, de havde lige jobbet som passede til min personprofil. Det lød spændende, og der blev straks aftalt et møde. Ganske kort tid efter fik jeg tilbud om fastansættelse hos et større firma i Århus N. Jeg er virkelig kommet på rette hylde – takket være Jobhouse, som professionelt og dygtigt har matchet mig med en stilling som fuldkommen passer med min personprofil.

Deres måde hele tiden at følge op, give feedback og informere én viser seriøsitet og grundighed - på grund af den virkelig positive oplevelse jeg har haft, anbefaler jeg Jobhouse til alle som søger andet job og nye udfordringer.”

Et positivt menneskesyn - skaber positive resultater

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu