Forventninger til dig

”Hvad får man EGENTLIG, når man ansætter dig?”

Tænk over hvad du vil svare på dét spørgsmål. Forklaring følger om et øjeblik. Men lad os først lige slå to ting fast:

 

 1. Vi glæder os til at høre fra dig – hvad enten du ønsker fast job eller vikariat
 2. Hvis vi indkalder dig til samtale, spørger vi til din uddannelse og erfaring – samt interesser, holdninger og personlighed


Vi har bedre forudsætninger for at finde et job, der matcher dine ønsker og kvalifikationer, hvis vi både ved noget om dine faglige kompetencer – og noget om dig "som person".

 

Derfor må du være forberedt på interesserede og uddybende spørgsmål: Hvad gør, at du trives i dit job? Din uddannelse og baggrund? Hvad var godt/mindre godt i dine tidligere ansættelser? Etc.

 

Vi er dine krævende og konstruktive konsulenter

Når vi sender dig til samtale hos en virksomhed, har vi allerede gjort et stort forarbejde. Både for dig og virksomheden.

 

Det er aldrig tilfældigt, at det lige er dig, vi præsenterer for det firma.

 

Inden du starter i et job eller et vikariat, har vi altid besøgt virksomheden. Vi ser på de fysiske rammer – og taler med chefen og medarbejderne om jobindhold, arbejdsforhold, omgangstone og kultur/miljø.

 

Samtalerne og de uddybende spørgsmål bruger vi til at afstemme forventningerne med: Når vi kender styrker og udviklingsområder på forhånd – og alle parter har gjort sig opgaven bevidst – sikrer vi, at enhver rekruttering bliver en succes.

 

Fremgangsmåden virker: For det meste godkender virksomheden allerede den første kandidat, vi præsenterer. Og faktisk ender mere end halvdelden af vores vikariater i fastansættelse.

 

Vi stiller krav til dig.

Til gengæld kan du forvente meget af os.

Få mere end du forventer

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu