Aarhus’ dygtigste debitorbogholder til OOCL (Denmark) A/S – Aarhus C

For OOCL (Denmark) A/S søger vi en dygtig, energisk, positiv og erfaren debitorbogholder. Du er stolt af dit fag, og du får energi af at være specialisten på dit ansvarsområde. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse. 

Lidt om dig:
Du er glad, positiv, sjov, humoristisk, selvironisk, effektiv og serviceminded. For dig er det en selvfølge at bidrage til fællesskabet i afdelingen. Du motiveres af at lære nyt og at tilegne dig specialviden, du er energisk, tager ejerskab for såvel opgaver som problemstillinger, og så trives du med mange og korte deadlines. 

 

Den optimale arbejdsdag for dig indeholder en kombination af udfordrende opgaver og rutineopgaver. Du er detaljeorienteret, loyal, systematisk og struktureret.

 

Fagligt har du en god og bred økonomiforståelse, du stiller spørgsmål til tingene, og du ”ser hele forretningen”. Din arbejdsadfærd er professionel – du har indstillingen ”både mine kunder og mine kolleger skal være yderst tilfredse”. 

 

Lidt om jobbet:
Du bliver en del af et velfungerende og aktivt team på 3 medarbejdere, og du kommer til at referere til økonomichefen. 

 

Som debitorbogholder får du ansvaret for: 

    •    Håndtering af debitorer (Sverige og Finland)
    •    Daglig bogføring
    •    Betalinger
    •    Afstemninger 
    •    Deltagelse i rapportering (måneds-/kvartals-/årsafslutning)
    •    Ad hoc opgaver

 

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet. 

 

Det er et krav, at du taler og skriver engelsk på rimelig højt niveau, da koncernsproget er engelsk. Har du kendskab til svensk og/eller finsk og SAP er det en fordel. Det er et krav, at du har kendskab til MS Office inkl. Excel. 

 

Lidt om virksomheden:
OOCL (Danmark) A/S er en del af det globale containerrederi OOCL (www.oocl.com), som har ca. 10.500 medarbejdere på verdensplan. Den danske del af virksomheden er beliggende i Aarhus C og servicerer en bred vifte af lokale og globale kunder. På kontoret i Aarhus C er der 16 engagerede medarbejdere, som glæder sig til at byde dig velkommen. 

 

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt og senest den 23. august 2020. Jeg kalder løbende kandidater til samtale.

 

Sådan gør du:
Send mig din ansøgning og dit CV. Du er velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål, inden du sender din ansøgning. 

 

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret Søndag, 26 juli 2020 15:52

Vores personlige engagement bliver din styrke

Seneste stillinger

Thrane.nu