Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

Lidt om dig

Du er en fleksibel kompetent og selvstændig person, som har lyst til at være ansat i længerevarende vikariater, hvoraf de fleste ender i fastansættelse. På kort tid formår du at sætte dig ind i nye arbejdsgange, og du motiveres generelt af de faglige og personlige udfordringer, som et vikariat giver. Det er for dig et tilvalg at arbejde som vikar, og du kan tiltræde med kort varsel.

 

Lidt om jobbet

Du har erfaring med ét eller flere af følgende områder:
 

 • Sekretær- og/eller administrative opgaver
 • Lettere bogholderi
 • Korrespondance på dansk og fremmedsprog
 • IT på minimum brugerniveau

 

Lidt om virksomheden

Vi besætter faste job og vikariater i hele Østjylland. Vores kunder er små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher – såvel private som offentlige. Ud over fastansættelser er der tale om længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 

Hos JobHouse får du en personlig betjening. Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine kvalifikationer og jobønsker. Mere end halvdelen af vores vikariater ender i fastansættelser.

 

Sådan gør du

Send mig et udførligt CV og en præsentation af dig selv via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv ”Adm. medarbejder/sekretær til vikariat” i emnefeltet. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål.

 

 

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret mandag, 28 august 2017 13:43

Vi viser dig tillid

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu