Dedikeret, positiv og tysktalende eksport-/salgsassistent - Carletti A/S, Skødstrup

For vores kunde – Carletti A/S, Skødstrup – søger vi en eksport-/salgsassistent, der taler og skriver tysk og engelsk på forhandlingsniveau. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

Lidt om dig:
Du er en glad, åben, positiv, udadvendt og fleksibel person, der har et godt humør – og også humoristisk sans. Du har indstillingen ”alle hjælper alle”, ”vi skal have tingene til at fungere” og ”ingen opgave er for lille/stor”.

 

Du ”brænder for” kundeservice og koordinering, du er serviceminded, selvstændig, robust, struktureret og detaljeorienteret. Du stortrives med af at være en del af et selvkørende team, og du har en masse gåpåmod. En stor kontaktflade – både internt/eksternt og nationalt/internationalt – giver dig energi.


Lidt om jobbet:
Du bliver en del af et team på i alt tre medarbejdere og du kommer til at referere til personen, der er Head of Group Supply Chain. Arbejdsopgaverne er modtagelse og håndtering af ordrer fra start til slut, f.eks.

 

    • Tæt kundekontakt via telefon og mail
    • Ordremodtagelse
    • Fakturering og lettere beregninger
    • Booking af transport og kontakt til speditører
    • Godkendelse af fragtregninger
    • Forsendelse af vareprøver
    • En masse ad hoc opgaver

 

Det er et krav, at du kan tysk og engelsk på forhandlingsniveau både i skrift og tale. Har du kendskab til Dynamics, MS Office og FMCG online platform for ordrer, er det en fordel.


Lidt om virksomheden:
Carletti-koncernen udvikler og producerer en bred vifte af chokolade- og slikprodukter, som markedsføres og sælges via detailhandlen, primært i Danmark og Nordeuropa. Samtidig udfører Carletti lønproduktioner for andre aktører på markedet, ligesom de står bag forskellige private labels. Carletti sælger også produkter til andre virksomheder i fødevarebranchen, som bruger dem i deres fabrikationer, f.eks. chokoladelinser til kager og is.
Carletti-koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har base i Danmark, og datterselskabet Carletti Polska Sp. z o. o. i Polen. Koncernen har hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus og produktionsenheder både i Danmark og Polen. Carletti-koncernen er 100 % ejet af det familieejede Givesco A/S. Virksomheden er dynamisk og innovativ samt en attraktiv arbejdsplads.


Ansøgningsfrist:
Jeg kalder løbende til samtale og vil gerne have din ansøgning inden den 24. juli 2019.

 

Sådan gør du:
Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret Torsdag, 27 Juni 2019 15:24

Vores personlige engagement bliver din styrke

Seneste stillinger

Thrane.nu