Dygtig økonomiassistent til international virksomhed - Aarhus C

For vores kunde – en stor international virksomhed – søger vi en dygtig, motiveret og erfaren økonomiassistent. Som udgangspunkt er jobbet på 37 timer om ugen – for den rette person kan der være mulighed for 32-35 timer om ugen.

Lidt om dig:

Du er en glad, positiv, sjov, humoristisk, effektiv og serviceminded person, der bidrager til fællesskabet i afdelingen. Du motiveres af at lære nyt, er energisk, tager ejerskab for såvel opgaver som problemstillinger, og så trives du med mange og korte deadlines. Den optimale arbejdsdag for dig indeholder en kombination af udfordrende opgaver og rutineopgaver.

 

Fagligt har du en god og bred økonomiforståelse, du stiller spørgsmål til tingene, og du ”ser hele forretningen”. Dit arbejdsadfærd er professionelt – du har indstillingen ”både mine kunder og mine kolleger skal være tilfredse”.

 

Lidt om jobbet:

Du bliver en del af et velfungerende og aktivt team på 3 medarbejdere, og du kommer til at referere til økonomichefen.

 

Som økonomiassistent får du ansvaret for:

  • Håndtering af debitorer i de nordiske lande
  • Deltagelse i månedsafslutning og rapportering til moderselskab
  • Daglig bogføring
  • Håndtering af kreditorer
  • Betalinger
  • Ad hoc opgaver

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet.

 

Det er et krav, at du taler og skriver engelsk på rimelig højt niveau, da koncernsproget er engelsk. Du har generelt god forståelse for i it, erfaring med Excel er et krav, og har du kendskab til SAP er det en fordel.

 

Lidt om virksomheden:

Virksomheden har ca. 10.500 medarbejdere på verdensplan. Den danske del af virksomheden er beliggende i Aarhus C og servicerer en bred vifte af lokale og globale kunder. På kontoret i Aarhus C er der 16 engagerede medarbejdere, som glæder sig til at byde en ny kollega velkommen.

 

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt og senest den 20. september 2019. Jeg kalder løbende kandidater til samtale.

 

Sådan gør du:

Send mig din ansøgning og dit CV. Du er velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål, inden du sender din ansøgning.

 

 

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret Onsdag, 11 September 2019 14:37

Vi viser dig tillid

Seneste stillinger

Thrane.nu