International controller til Kosan Gas a/s, Viby J

For vores kunde – Kosan Gas a/s, Viby J – søger vi en dygtig og detaljeorienteret controller. Du har arbejdet i en international koncern og har minimum 5 års erfaring. Du refererer til den nordiske økonomichef. Al henvendelse omkring jobbet rettes til JobHouse, Maja Koefoed.

Lidt om dig:
Du er stolt af dit fag, din forretnings- og procesforståelse er virkelig god, du kan gennemskue komplekse problemstillinger, og du ved, hvor vigtigt det er at overholde deadlines. Du motiveres af at arbejde professionelt, og du vil være ”en aktiv del af forretningen”.
 
Som person er du åben, positiv, selvkørende og initiativrig. Du har et stort drive og er opsøgende på nye opgaver og tiltag. Du motiveres af at samarbejde på tværs i organisationen, og du trives i et travlt og internationalt miljø, hvor der er en stor og bred kontaktflade såvel internt som eksternt.
 
Uddannelsesmæssigt har du en HD/R, er cand.merc.aud. og/eller revisor. Engelsk behersker du på forhandlingsniveau, du er superbruger i Excel og er fortrolig med MS Office. Har du kenskab til AS400/Aspect 4 og HFM er det en fordel.
 
Lidt om jobbet:
Du bliver involveret i en bred vifte af opgaver:

 • Månedsafslutning (4 lande)
 • Årsafslutning (4 lande)
 • Kontakt til revisor og skattekonsulenter
 • Løbende involvering i økonomiafdelingen

Derudover får du ansvaret for følgende opgaver:

 • SOX
 • Procesforbedringer
 • Analyser
 • Projektledelse på koncern initiativer/projekter
 • Ad hoc opgaver

Lidt om virksomheden:
På det nordiske hovedkontor i Viby J er der 21 medarbejdere.
 
Kosan Gas a/s er Nordens førende leverandør af gas i flaske og tank og har i mere end 80 år forsynet virksomheder og private med en effektiv og fleksibel energikilde (LPG).
 
I dag beskæftiger Kosan Gas 80 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Danmark og datterselskaberne i Sverige, Norge og Finland. Kosan Gas har siden 2010 været ejet af den amerikanske energikoncern UGI Corporation, som også ejer AmeriGas – den største detailleverandør af LPG i USA – og flere førende europæiske gasselskaber.
 
Ansøgningsfrist:
Jeg vil gerne have din ansøgning hurtigst muligt, senest den 13. oktober 2017. Jeg kalder løbende ind til samtale.
 
Sådan gør du:
Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til mig på 8613 2611.

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret tirsdag, 19 september 2017 12:59

Vi vælger stærke samarbejdspartnere

Seneste stillinger

 • International controller til Kosan Gas a/s, Viby J

  For vores kunde – Kosan Gas a/s, Viby J – søger vi en dygtig og detaljeorienteret controller. Du har arbejdet i en international koncern og har minimum 5 års erfaring. Du refererer til den nordiske økonomichef. Al henvendelse omkring jobbet rettes til JobHouse, Maja Koefoed.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

 • Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

  Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 • Bogholdere til vikariater

  Vi søger kvalificerede vikarer inden for regnskab og bogholderi til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse. Lige nu har vi stor efterspørgsel på bogholdere, der ønsker et deltidsjob.

  Vi har også stor efterspørgsel på debitorbogholdere med kendskab til AX- og/eller NAV-platformen.

Thrane.nu