Salgskoordinator – polsk modersmålsniveau

Salgskoordinator – polsk modersmålsniveau

Til international virksomhed i Aarhus-området søger vi en salgskoordinator til det polske  marked.

Lidt om dig:
Du er en selvstændig, ansvarlig og kompetent person, der trives i et travlt og hektisk miljø med frihed under ansvar.

 

Du stortrives med at koordinere og brænder for, at kunderne har det godt. Du ved, hvad det vil sige at pleje og vedligeholde dine relationer til såvel kunder som til de øvrige afdelinger i huset. Du har en god situationsfornemmelse og kan – på en konstruktiv måde – også give de ubehagelige meddelelser.

 

En stor og international kontaktflade giver dig energi, ligesom det at være en del af et velfungerende team motiverer dig. Du kender betydningen af, at alle hjælper hinanden i teamet. 

 

Lidt om jobbet:
Arbejdsopgaverne er modtagelse af ordrer fra kunderne. Du er ansvarlig for indtastning af ordren og dokumentation i forhold til virksomhedens politikker og standarder. Ordrer kommer typisk via e-mail eller fax.

 

Du er ansvarlig for koordinering af orden og ordreflowet, du får kontakt til produktion, shipping, produktchef, salgsafdelingen og økonomiafdelingen. Du er ansvarlig for vedligeholdelse af kundehistorik, stamdata m.v.

 

Det er et krav, at du kan polsk på modersmålsniveau og engelsk og dansk på højt niveau. Har du kendskab til Navision, SAP R3 og Lotus Notes er det en fordel.


Lidt om virksomheden:
Virksomheden er beliggende i Aarhus-området. I koncernen er der 9.500 medarbejdere og virksomheden er repræsenteret i 47 lande. Koncernsproget er engelsk.


Ansøgningsfrist:
Jeg kalder løbende til samtale og vil gerne have din ansøgning inden den 29. maj 2019.

 

Sådan gør du:
Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til mig på 8613 2611.
 

 

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret Onsdag, 15 maj 2019 10:09

Vi sikrer dig et godt match

Seneste stillinger

Thrane.nu