Adm. direktør - IT konsulent virksomhed

"Vi har med succes benyttet Jobhouse til rekruttering af yngre medarbejdere til vores udviklingsafdeling. Vi er udelukkende blevet præsenteret for kvalificerede kandidater, og finder det endvidere positivt, at Jobhouse efter ansættelsen foretager to opfølgende samtaler med både den ansatte kandidat og virksomheden. Det er således vores opfattelse, at Jobhouse arbejder seriøst og kvalitetsbevidst med opgaverne, og vi kan kun anbefale Johouse som samarbejdspartner." Adm. direktør - IT konsulent virksomhed

Et positivt menneskesyn - skaber positive resultater

Seneste stillinger

 • Dygtig og udadvendt kreditorbogholder til Hi-Fi Klubben A/S i Lystrup

  For Hi-Fi Klubben A/S i Lystrup søger vi en energisk, forandringsparat og erfaren kreditorbogholder. Jobbet er på fuld tid, du bliver en del af kreditorteamet, og du refererer til koncern regnskabschefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse. 

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

 • Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

  Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 • Bogholdere til vikariater

  Vi søger kvalificerede vikarer inden for regnskab og bogholderi til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse. Lige nu har vi stor efterspørgsel på bogholdere, der ønsker et deltidsjob.

  Vi har også stor efterspørgsel på debitorbogholdere med kendskab til AX- og/eller NAV-platformen.

Thrane.nu