Adm. direktør - IT konsulent virksomhed

"Vi har med succes benyttet Jobhouse til rekruttering af yngre medarbejdere til vores udviklingsafdeling. Vi er udelukkende blevet præsenteret for kvalificerede kandidater, og finder det endvidere positivt, at Jobhouse efter ansættelsen foretager to opfølgende samtaler med både den ansatte kandidat og virksomheden. Det er således vores opfattelse, at Jobhouse arbejder seriøst og kvalitetsbevidst med opgaverne, og vi kan kun anbefale Johouse som samarbejdspartner." Adm. direktør - IT konsulent virksomhed

Vi glæder os til at møde dig

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu