Kundeservice chef - handelsvirksomhed

"Grundet en meget hektisk hverdag og minimal tid til at udføre adskillige samtaler med egnede og ikke mindst uegnede kandidater, valgte jeg at indgå et samarbejde med JobHouse for at gøre opgaven mere overskuelig. Rekruttering via et bureau er ikke noget, jeg havde erfaring med fra tidligere.... Men jeg må efter dette forløb konstatere, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg benytter en seriøs partner som JobHouse til at finde en god ny medarbejder!Et møde med en meget professionel konsulent af ca. en times varighed var alt, hvad jeg skulle stille til rådighed. Efter fire uger blev jeg så præsenteret for tre kandidater til jobbet og må sige, at de alle tre levede fuldt op til de krav og forventninger om en ny medarbejder, som jeg havde givet udtryk for ved vores indledende møde. Under hele forløbet var der en meget fin tilbagemelding fra konsulenten fra JobHouse om status, og efter mit kandidatvalg er jeg blevet løbende kontaktet for at sikre, om både min nye medarbejder og jeg stadig havde fået fuld valuta for vores beslutning. Jeg kan med ro i sjælen anbefale JobHouse som en yderst professionel og tillidsfuld sparring til at finde nye medarbejdere!"

 

Forvent respekt - det gør vi

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu