Forventninger til din virksomhed

Misforstå os ikke. Vi er vilde med det, vi laver. Og vi bliver oprigtigt glade, hver gang vi laver det perfekte match mellem en kandidat og en virksomhed.

 

Men – sagt i al ubeskedenhed – så skyldes det ikke held og tilfældigheder, at vi har succes med det, vi laver.

 

Krav skaber succes – for alle parter

Når mere end halvdelden af JobHouse-vikariaterne fører til fastansættelse, er det først og fremmest fordi, vi tager hver eneste rekrutteringsopgave alvorligt. I vores øjne er ethvert ansættelsesforhold unikt.

 

Og derfor stiller vi krav – til ansøgeren, til vikaren, til os selv. Og til din virksomhed. Til gengæld kan du forvente meget af os.

 

Vi besøger din virksomhed – så ingen går forgæves

Inden vi starter et samarbejde med dig, besøger vi dig og din virksomhed. Det er nødvendigt, at vi kender virksomheden godt, så vi kan finde den helt rigtige medarbejder.

 

Vigtigt at afstemme forventningerne på forhånd

God dialog handler ikke om at tale hinanden efter munden. Derfor bruger vi også besøget hos din virksomhed til at få afklaret særlige styrker, hensyn og forhold hos jer. Vi spørger med andre ord også til det, man ikke nødvendigvis fortæller af sig selv – med mindre man bliver spurgt.

 

Efter besøget og samtalerne kan vi som regel hurtigt pege på forskellige egnede kandidater – med individuelle kompetencer, som din virksomhed kunne få glæde af. Vi drøfter de enkelte kandidater grundigt med dig, før du får dem til samtale.

 

Hvorfor, hvordan, hvad, hvornår, hvem…?

Stil os alle de spørgsmål, du måtte sidde inde med. Især de mere nærgående af slagsen. På den måde får du de bedst mulige betingelser for at vurdere os – og vores evne til at finde egnede medarbejdere til din virksomhed.

 

”Hvordan er du at arbejde sammen med?”

Vær også forberedt på, at vi stiller nærgående spørgsmål: Hvordan er du som chef? Hvordan vil dine medarbejdere beskrive dig? Etc.

 

Først som sidst handler rekruttering om faglige og sociale relationer mellem mennesker. Så når vi taler med dig og dine ansatte, prøver vi at få indsigt i de særlige forhold, som gør sig gældende hos jer.

 

Som regel fører møderne og samtalerne til et langvarigt og konstruktivt samarbejde.

Vi viser dig tillid

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu