Søg vikar

100 mobile og motiverede vikarer

Projektansættelser. Tidsbegrænsede stillinger. Højsæson og spidsbelastning. – Din virksomhed har formentlig sine egne, helt særlige grunde til at indkalde vikarer fra tid til anden.

 

Vi har over 100 motiverede vikarer – med forskellige styrker, interesser og faglige kompetencer. Derfor vil du normalt opleve, at vi hurtigt finder den rette vikar til dit firma.

 

Når du ansætter en vikar, følger vi op på forløbet efter 1 uge, 1 måned og ved vikariatets afslutning. Både for din, vores og vikarens skyld.

 

”Må jeg fastansætte vikaren?”

Naturligvis. Vi betragter en fastansættelse som det ultimative tegn på succes – i enhver opgave. Og faktisk viser det sig, at mere end halvdelden af vores vikariater ender med fastansættelse.

 

Efter tre måneders fuldtidsvikariat kan du fastansætte JobHouse-vikaren uden beregning. Fastansætter du vikaren, inden der er gået tre måneder, beregner vi os et forholdsmæssigt honorar.

 

Overvejer du allerede nu at fastansætte en kommende vikar?

Så læs mere om ”Medarbejder på prøve” under HR-ydelser.

Ærlig interesse - målrettet indsats

Seneste stillinger

 • OBS - OBS!!

  Vi holder sommerferie, og kontoret er lukket i perioden 16. juli 2018 til og med 5. august 2018 (uge 29, 30 og 31).

  Du er velkommen til at sende os en mail med dit materiale, og du vil høre fra os efter den 5. august 2018.

 • Lønningsbogholder til HiFi Klubben i Lystrup

  Til HiFi Klubben søger vi en dygtig, motiveret og udviklingsorienteret lønningsbogholder. Du brænder for dit fag, du VIL give dine kolleger den bedste service og vejledning, og du stortrives med at være en del af en international virksomhed, der vækster både nationalt og internationalt. Du bliver en del af et lønteam på i alt to medarbejdere og refererer til økonomichefen. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.
   

 • Dygtig økonomiassistent til Techem Danmark A/S – Aarhus

  For vores kunde – Techem Danmark A/S – søger vi en dygtig, motiveret og frisk økonomiassistent. Al henvendelse omkring jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

Thrane.nu