Søg vikar

100 mobile og motiverede vikarer

Projektansættelser. Tidsbegrænsede stillinger. Højsæson og spidsbelastning. – Din virksomhed har formentlig sine egne, helt særlige grunde til at indkalde vikarer fra tid til anden.

 

Vi har over 100 motiverede vikarer – med forskellige styrker, interesser og faglige kompetencer. Derfor vil du normalt opleve, at vi hurtigt finder den rette vikar til dit firma.

 

Når du ansætter en vikar, følger vi op på forløbet efter 1 uge, 1 måned og ved vikariatets afslutning. Både for din, vores og vikarens skyld.

 

”Må jeg fastansætte vikaren?”

Naturligvis. Vi betragter en fastansættelse som det ultimative tegn på succes – i enhver opgave. Og faktisk viser det sig, at mere end halvdelden af vores vikariater ender med fastansættelse.

 

Efter tre måneders fuldtidsvikariat kan du fastansætte JobHouse-vikaren uden beregning. Fastansætter du vikaren, inden der er gået tre måneder, beregner vi os et forholdsmæssigt honorar.

 

Overvejer du allerede nu at fastansætte en kommende vikar?

Så læs mere om ”Medarbejder på prøve” under HR-ydelser.

Ærlig interesse - målrettet indsats

Seneste stillinger

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse

 • Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

  Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 • Bogholdere til vikariater

  Vi søger kvalificerede vikarer inden for regnskab og bogholderi til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse. Lige nu har vi stor efterspørgsel på bogholdere, der ønsker et deltidsjob.

  Vi har også stor efterspørgsel på debitorbogholdere med kendskab til AX- og/eller NAV-platformen.

Thrane.nu