Andre siger om os...

Vi har holdt mikrofonen frem - og bedt firmaer, kandidater og vikarer sige deres ærlige mening om os.


Lønningsbogholder - Skødstrup

"Da jeg søgte nye udfordringer inden for mit speciale, havde jeg af omveje fået Jobhouse anbefalet af èn, som selv havde fået et nyt udfordrende job igennem Jobhouse.
Jeg tog kontakt til Jobhouse, hvor jeg hurtigt kom til en samtale. Samtalen forløb meget professionelt og i en afslappet atmosfære.
Inden for kort tid, havde Jobhouse et tilbud om fastansættelse hos et større firma i Århus området. Jobbet passer lige til min jobprofil, og jeg er faldet godt til i mit nye ansættelsesforhold.
Har man lyst til nye udfordringer, er det bestemt en alternativ måde at få et nyt job på".
 

Sekretær (vikar) - Skanderborg

"Da jeg besluttede mig for at blive vikar, shoppede jeg rundt mellem de forskellige bureauer for at finde de bedste betingelser, og ingen kunne matche Jobhouse. Her føler jeg mig ikke som et nummer i rækken, - nærmere som et medlem af familien. Medarbejderne hos Jobhouse sørger for de bedste vilkår for både mig og min midlertidige arbejdsgiver, og intet er overladt til tilfældighederne. Selvom jeg nu er kommet videre i mit arbejdsliv, bliver jeg stående i Jobhouse's vikarbank..... "just in case"!"
 

Administrationschef - Ingeniørvirksomhed

"Vi har været og er stadig meget tilfredse med samarbejdet med JobHouse.
Vi vurderer firmaet som værende troværdige, samarbejdsvillige, hurtige og informerende.
Medarbejderne forsøger at finde de bedste løsninger/medarbejdere til os som kunder, også selv om tidshorisonten er minimal".

Vi stiller krav - også for din skyld

Seneste stillinger

Thrane.nu