Andre jobsøgende siger...

Vi har holdt mikrofonen frem – og både bedt kandidater til faste job og vikarer til tidsbegrænsede stillinger sige deres ærlige mening om os.

Jeg fik første gang kendskab til Jobhouse gennem internettet, da jeg for nogle år siden søgte andet job. Jeg blev efterfølgende hurtigt kaldt til møder hos dem.

Hos JobHouse oplevede jeg, en professionel og seriøs rekrutterings-proces.

Mange vikarbureauer siger, at det rigtige match mellem virksomhed og vikar er det vigtigste for dem, men JobHouse mener det.

Det har været en spændende, positiv og udfordrende proces du og JobHouse har ført mig igennem!

Da jeg søgte nye udfordringer inden for mit speciale, havde jeg af omveje fået JobHouse anbefalet af én, som selv havde fået et nyt udfordrende job igennem JobHouse.

Jeg blev desværre fyret fra mit job, og måtte derfor ud og lede efter nyt. Jeg så en annonce på Jobnet hvor Jobhouse søgte en regnskabschef for et firma i Viby J. Det første jeg bemærkede var, hvor godt stillingsannoncen var skrevet.

På Jobhouse’ hjemmeside står der: Tænk ikke på Jobhouse som et firma. Tænk i stedet på to engagerede mennesker…

Vi glæder os til at møde dig

Seneste stillinger

 • Salgs- og marketingmedarbejder - nyoprettet stilling i Tilst

  For vores kunde – en virksomhed i Tilst – søger vi en salgs- og marketing medarbejder, der kan og vil håndtere to fagområder – nemlig at håndtere ordrer/servicere kunder (i højsæson) og udvikle/opdatere marketing materiale (udenfor højsæson). Jobbet er på 37 timer om ugen, det er en nyoprettet stilling. Al henvendelse om jobbet rettes til Maja Koefoed, JobHouse.

 • Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

  Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse

 • Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

  Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 • Bogholdere til vikariater

  Vi søger kvalificerede vikarer inden for regnskab og bogholderi til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse.

Thrane.nu