Teamkoordinator – Aarhus N

”Jeg fik første gang kendskab til Jobhouse gennem internettet, da jeg for nogle år siden søgte andet job. Jeg blev efterfølgende hurtigt kaldt til møder hos dem. De var virkelig utrolig venlige, imødekommende, og det hele foregik i en total afslappet atmosfære, så man blev slet ikke nervøs. Man fornemmede med det samme, at de havde styr på tingene – var seriøse og virkelig professionelle.

 

For godt et halvt år siden blev jeg ringet op af Jobhouse, de havde lige jobbet som passede til min personprofil. Det lød spændende, og der blev straks aftalt et møde. Ganske kort tid efter fik jeg tilbud om fastansættelse hos et større firma i Århus N. Jeg er virkelig kommet på rette hylde – takket være Jobhouse, som professionelt og dygtigt har matchet mig med en stilling som fuldkommen passer med min personprofil.

Deres måde hele tiden at følge op, give feedback og informere én viser seriøsitet og grundighed - på grund af den virkelig positive oplevelse jeg har haft, anbefaler jeg Jobhouse til alle som søger andet job og nye udfordringer.”

Vi glæder os til at møde dig

Seneste stillinger

Thrane.nu