Administrative medarbejdere og sekretærer til vikariater

Vi søger kvalificerede sekretærer og administrative medarbejdere til længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

Lidt om dig

Du er en fleksibel kompetent og selvstændig person, som har lyst til at være ansat i længerevarende vikariater, hvoraf de fleste ender i fastansættelse. På kort tid formår du at sætte dig ind i nye arbejdsgange, og du motiveres generelt af de faglige og personlige udfordringer, som et vikariat giver. Det er for dig et tilvalg at arbejde som vikar, og du kan tiltræde med kort varsel.

 

Lidt om jobbet

Du har erfaring med ét eller flere af følgende områder:
 

  • Sekretær- og/eller administrative opgaver
  • Lettere bogholderi
  • Korrespondance på dansk og eventuelt ét eller flere fremmedsprog
  • Rutineret IT bruger

 

Lidt om virksomheden

Vi besætter faste job og vikariater i hele Østjylland. Vores kunder er små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher – såvel private som offentlige. Ud over fastansættelser er der tale om længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

 

Hos JobHouse får du en personlig betjening. Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine kvalifikationer og jobønsker. Mere end halvdelen af vores vikariater ender i fastansættelser.

 

Sådan gør du

Send mig et udførligt CV og en præsentation af dig selv via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv ”Adm. medarbejder/sekretær til vikariat” i emnefeltet. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål.

 

 

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret Mandag, 14 juni 2021 11:48

Forvent respekt - det gør vi

Seneste stillinger

Thrane.nu