Sprogkyndige salgskoordinatorer til vikariater

Vi søger sprogkyndige salgskoordinatorer til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse

Lidt om dig

Du har erfaring fra lignende job, eksempelvis som salgs- og kundeservicemedarbejder eller salgskoordinator, hvor du har begået dig på f.eks. engelsk, tysk eller andre fremmedsprog på højt niveau.

 

Du motiveres af salg og har forståelse for, at det er den bedste løsning for både virksomheden og kunden, der skal sælges. Det falder dig naturligt at lave mersalg og nysalg. Du går efter målet, kan håndtere afslag og har god energi og entusiasme. Du er resultatorienteret, forandringsparat, teamorienteret, og du ”får noget fra hånden”. Det falder dig naturligt at tage ejerskab, initiativ og ansvar, men vigtigst af alt motiveres du af et højt aktivitetsniveau, en stor og bred kontaktflade samt af at servicere og sælge.

 

Desuden har du lyst til at være ansat i længerevarende vikariater, hvoraf de fleste ender i fastansættelse. På kort tid formår du at sætte dig ind i nye arbejdsgange, og du motiveres generelt af de faglige og personlige udfordringer, som et vikariat giver. Det er for dig et tilvalg at arbejde som vikar.

 

Lidt om jobbet

Du har erfaring med ét eller flere af de følgende områder:

 

  • Besvarelse af kundehenvendelser via mail og telefon
  • Rådgivning af eksisterende og nye kunder
  • Nysalg/mersalg/salgs back up
  • Fakturering/ordrebehandling
  • Reklamationsbehandling

 

Du er god til skriftlig kommunikation, trives med en stor og bred kontaktflade, ligesom du taler og skriver engelsk, tysk og/eller andre fremmedsprog på højt niveau.

 

Lidt om virksomheden

Vi besætter faste job og vikariater i hele Østjylland. Vores kunder er små og store virksomheder inden for mange forskellige brancher – såvel private som offentlige. Ud over fastansættelse er der tale om længerevarende vikariater og vikariater med henblik på fastansættelse.

Hos JobHouse får du en personlig betjening. Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine kvalifikationer og jobønsker. Mere end halvdelen af vores vikariater ender i fastansættelser. Du kan læse mere om JobHouse på vores hjemmeside www.jobhouse.dk.

 

Sådan gør du

Send mig et udførligt CV og en præsentation af dig selv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv ”Sprogkyndig salgskoordinator til vikariat” i emnefeltet. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig på 8613 2611, hvis du har spørgsmål. 

Kontakt

JobHouse

Frederiksgade 70B, 1.

8000 Aarhus C

Tel. 8613 2611

E-mail: post@jobhouse.dk

Senest ændret Mandag, 14 juni 2021 11:47

Vi sikrer dig et godt match

Seneste stillinger

Thrane.nu