HR-ydelser

Det meste af tiden hjælper vi firmaer med at finde den rette nye medarbejder – blandt vores 1500 kandidater og 100 vikarer.

 

Men mange virksomheder trækker også på vores erfaring, når de selv rekrutterer medarbejdere. Her ser du nogle af vores andre ydelser:

 

Lad os være din sparringspartner

Rekrutterer du selv nye medarbejdere til din virksomhed – og har du fx oplevet at ansætte den forkerte? Så lad os rådgive dig undervejs.

 

Du bestemmer opgaven – men her er lidt inspiration:

  • Konstruktiv kritik af dine jobannoncer – og konkrete forslag til forbedringer
  • Hjælp til at definere og beskrive den helt rigtige jobprofil til stillingen
  • Test af dine spidskandidater, inkl. personprofil
  • Sparring til hele forløbet – fra stillingsopslag til ansættelsesvilkår, jobsamtaler og lønniveau

 

Testværktøjer

Brug os som uafhængigt mellemled, hvis dit firma skal vurdere en eller flere ansøgere.

 

Når du har orienteret os om din virksomhed og den ledige stilling, interviewer og tester vi dine spidskandidater – og laver en personprofil på dem.

 

På baggrund af interview, tests og personprofil udarbejder vi et gennemarbejdet præsentationsmateriale af den enkelte kandidat. Hvis særlige forhold gør sig gældende – mht. erfaring, uddannelse eller andre relevante ting – taler vi også med dig om det.

 

Du bliver med andre ord klædt godt på inden samtalen med kandidaten.

Hvis du ønsker det, deltager vi også gerne i samtalen.


Medarbejder på prøve

Selv om du søger en JobHouse-kandidat til et fast job, kan du vælge at lade ansættelsen begynde som et vikariat – helt uden forpligtelser. Så kan du i ro og mag sikre dig, at det nu også er den rette til stillingen.

 

Ved denne type ansættelse får du et antal vikarer til samtale, før stillingen besættes. Når du vælger en af vikarerne, kan du fastansætte vedkommende efter blot tre måneder.

Vi viser dig tillid

Seneste stillinger

Thrane.nu